Werkgevers

Wijnkamp Werving & Selectie (WW&S) bemiddelt in personeel op alle niveaus voor bedrijven instellingen en overheden, profit en non profit. Van kleine bedrijven tot grote multinationals.

Indien u op zoek bent naar een vaste medewerker of een project voor een tijdelijke periode bent u bij ons op het goede adres.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de logistieke en technische sector.
Wij bemiddelen in de volgende functies op diverse niveaus van starter tot zeer ervaren medewerker:

Technisch – logistiek – commercieel – secretarieel – administratief – financieel – boekhoudkundig.

Werkgebied
Regio Rotterdam, Den Haag, Gouda, Dordrecht en West Brabant

Onze werkwijze
Wij zoeken op basis van het no cure no pay principe naar de geschikte kandidaat. Onze dienstverlening is vrijblijvend en kunt u zonder enig risico uitproberen.

Nadat u bij ons uw zoekopdracht heeft geplaatst, maken wij direct een selectie van (een) geschikte kandida(a)t(en) en zullen u binnen 24 uur op de hoogte stellen van de status.

Met onze kandidaten hebben wij altijd persoonlijk contact gehad en uitgebreid gesproken. Wij kennen niet alleen de curriculum vitae’s maar ook de persoon er achter. Onderwerpen als ambitie, motivatie, interesses en persoonlijkheid komen altijd aan de orde tijdens een intake gesprek. Hierdoor zijn wij in staat om niet alleen op basis van vakkennis maar ook op basis van persoonlijkheid een goede kandidaat voor uw bedrijf te vinden.

Ook nadat onze kandidaten zijn gestart, houden wij contact met u en uw nieuwe werknemer en behoren o.a. evaluaties tot onze standaard.

Wij zijn vanzelfsprekend graag bereid u nader te informeren over onze werkwijze en vrijblijvend uw eisen en wensen op het gebied van personeel en arbeid te inventariseren.

Manieren waarop u met ons kunt samenwerken
Werving & Selectie
Uitzendbasis