Interim inhouse recruitment

WW&S houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met het invullen van vacatures en met deze staat van dienst mogen wij ons inmiddels wel expert noemen.

In de afgelopen jaren hebben wij voor een diversiteit aan bedrijven gewerkt en weten ons perfect in te leven in de wensen van de klant.

Bij interim inhouse recruitment assisteren wij u inhouse bij het invullen van uw vacature. U huurt de interim recruiter op flexibele basis in om uw tijdelijke wervingsprobleem op te lossen.

Het kan natuurlijk zijn dat uw huidige recruiter is weg gevallen of u heeft een hele bijzondere vacature die om een bepaalde reden niet binnen uw reguliere werving opgepakt kan worden. Misschien bent u voornemens een compleet nieuwe afdeling op te starten en zoekt u een recruiter die tijdelijk nieuw personeel aan kan leveren. Een andere reden kan zijn dat u tijdelijk een recruiter nodig heeft tijdens ziekte of zwangerschapsverlof.

WW&S verzorgd indien gewenst het gehele recruitment proces van A tot Z. Vanaf het opmaken van de vacature, het uitzetten van de vacature het zoeken naar geschikt personeel, het voeren van de gesprekken op uw kantoor tot aan het ondertekenen van het arbeidscontract. Wij fungeren assisteren en adviseren u als uw sparringspartner om uw vacature perfect in te vullen. Een gedeelte van dit sollicitatieproces kan natuurlijk ook.

In samenspraak bepalen wij waar u de interim recruiter voor wilt inschakelen. Wilt u ons alleen voor de kandidaten search inschakelen? Of wilt u het gehele wervingsproces inclusief de sollicitatiegesprekken uit handen geven? U bepaalt dit allemaal zelf.

U bepaalt hoe lang en voor hoeveel uur u de interim recruiter wilt inhuren.
Wij hanteren hiervoor een vast uurtarief van € 80 per uur exclusief B.T.W. U heeft verder geen zorgen meer of de functie wordt ingevuld want wij zoeken intensief speciaal voor u naar een geschikt nieuw personeelslid. Als interim recruiter fungeren wij alsof wij uw eigen recruiter zijn.

Afhankelijk van de afspraken die van tevoren samen worden gemaakt is onze interim recruiter bij u werkzaam. Samen met u wordt van tevoren de tijdsperiode of het doel bepaald. Dit kan bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn of uw doel is het invullen van een aantal door u van tevoren vastgestelde vacatures.

Heeft u hier interesse in of heeft u hier nog vragen over? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.